Zpátky na blog

Autorabit buduje své evropské centrum v Praze

5. 9. 2022 | Kateřina Marešová

AutoRABIT je rychle rostoucí SaaS technologická společnost a leader v oblasti Salesforce DevSecOps platformy pro regulované oblasti jako jsou finanční a bankovní instituce, pojišťovny a zdravotnictví obecně.

Jejich produkty/řešení umožňují developerům automatizovat jejich denní práci, aby mohli být produktivnější a zefektivnili release management pro své vývojové týmy pod nejpřísnějšími měřítky regulací zabezpečení, soukromí a compliance. 

Již od svého založení v roce 2015 neustále rostou a expandují. Mají pobočky v US, UK, Austrálii, Indii a nově otvírají svou novou evropskou centrálu v Praze. V pražské pobočce bude nejen development, ale posilují i sales a customer success týmy a tým zaměřený na product management tak, aby pokryly očekávání v celém regionu EMEA.

Momentálně jich je v prozatímních co-workingových kancelářích 17, ale do konce roku cílí na 40 zaměstnanců. Vzhledem k celkovému růstu společnosti očekávají, že tím to zdaleka nekončí a toto číslo plánují příští rok ještě znásobit.

To, že to Autorabit s českou pobočkou myslí vážně, dokazuje i fakt, že jejich CEO Meredith Bell se s celou rodinou stěhuje do Prahy, aby osobně na růst pobočky dohlížel a mohl novým kolegům zprostředkovat firemní kulturu a vize.

V rámci speciálního dílu našeho smitio TALK jsme si povídali právě s Meredithem nejen o tom, jaké má s pražskou pobočkou plány, ale také o Autorabitu celkově.

Pokud chcete být součástí jejich projektů od samotného začátku, neváhejte a mrkněte na jejich otevřené pozice a propojte se s nimi pomocí chatu už nyní.

Přidejte se k AutoRABIT
Sdílet
Odebírat