Zpátky na blog

Zapište si do kalendářů

20. 1. 2020 | Vendula Vítková

Vybrali jsme pro vás zajímavé IT eventy pro rok 2020. Potkejte se s kapacitami z oboru a načerpejte inspiraci. Staňte se součástí mezinárodních týmů na hackatonech a řešte úkoly zadávané lídry trhů, ke kterým byste se za normálních okolností nedostali.

Únor: Hackjuntion

21.–23. únor, Exeter, Velká Británie

Akce, kde se setkávají tisíce vývojářů, designérů a podnikatelů z celého světa. Během 48 hodin jednotlivé týmy pracují na vývoji nových originálních aplikací a produktech na předem zadaná témata. Ty vybírají sponzoři akce, většinou nadnárodní giganti. Nejlepší týmy získají při nejmenším finanční ohodnocení.

Lístky: zdarma
Kalendář pro Hackjunction 2020

Březen: Hack Kosice

28.–29. březen, Košice, Slovenská republika

V průběhu 24 hodin studenti v malých týmech sdílí nápady a vytváří něco nového s pomocí mentorů pro velké firmy. Vhodné pro začátečníky.

Lístky: zdarma
Předregistrace: otevřena
Více info k Hack Kosice
Evropská sezóna Major League Hacking 2020

Duben: ngBigParty

7. dubna, Praha, Česká republika

ngBigParty je největší komunitní konference zaměřená na JavaScript v České republice. V pátém ročníku se představí mezinárodní odborníci, kteří budou mluvit převážně o frontendových tématech z technologického světa, zejména Javascript, TypeScript, AI, MachineLearning, React, ReasonML, Kotlin nebo Svelte.

Lístky: od 3 450 Kč
Více info k ngBigParty

Duben: Smart Building Hackathon

24.–26. duben, Praha, Česká republika

Chcete pracovat na dalším velkém nápadu pro inteligentní budovy? Setkejte se s top průmyslovými partnery a uzavřete kontrakt, který vás posune do světa velkého podnikání. Vytvořte tříčlenný hackerský tým nebo se přihlaste sami, vyberte si výzvu a vyhrajte 100 000 Kč a řadu partnerských cen.

Lístky: zdarma
Předregistrace: otevřena
Více info k CEEHACKS

Květen: Devoxx UK

13.–15. květen, Londýn, Velká Británie

Třídenní konference, na které se potkávají vývojáři a architekti. Dozvíte se vše o nejnovějších technologických pokrocích a nápadech od inspirativních řečníků. Bude se probírat všechno: Java, Cloud, Big Data, AI, robotika, programovací jazyky, zabezpečení, architektura, metodologie a vývojářská kultura.

Lístky: od £ 180
Více info k Devoxxu

Červen: PyCon CZ

5.–7. červen, Ostrava, Česká republika

Zkuste českou verzi konference PyCon, která se věnuje programovacímu jazyku Python. Přijeďte si vyměnit zkušenosti s profesionály v oboru.

Lístky: zatím nejsou v prodeji 
Více info k PyConu

Srpen: Turing Fest

4.–5. srpen, Edinburgh, Velká Británie

Plánujete rozjet svůj byznys? Připojte se k nejlepším tech mozkům v Evropě. Získejte kontakty a nové poznatky o tom, jak vytvářet zajímavé technologické produkty a služby.

Registrace: zatím není dostupná
Více info k Turing Festu

Listopad: Web Summit

2.–5. listopad, Lisabon, Portugalsko

Web Summit spojuje lidi, společnosti, hlavy průmyslových odvětví a tvůrce politik, které předefinují globální technologický průmysl. Získejte nový nadhled a položte si otázku „Kam dál?“.

Předregistrace: otevřena
Více info k Web Summitu

Listopad: Black Hat Europe

9.–12. listopad, Londýn, Velká Británie

Už je to víc než 20 let, co odstartovaly meetingy Black Hat. Místo, kde se setkávají odborníci v oblasti počítačové bezpečnosti. První letošní konference startuje v březnu v Asii. 

Lístky: zatím nejsou v prodeji 
Více info k Black Hatu

Listopad: Update Conference Prague

12.–13. listopad, Praha, Česká republika

Největší .NET konference pro vývojáře v České republice. Své přednášky na témata .NET – Cloud – Security prezentují špičkoví odborníci z Evropy, USA a dalších zemí. 

Lístky: zatím nejsou v prodeji
Více info k Update Conferenci


Schází vám eventy jako Java Days nebo Reactive Conf? Pro rok 2020 zatím nejsou vypsané termíny, ale pořadatelé s letošními ročníky počítají. Je spousta dalších zajímavých eventů, které se nám do tohoto článku nevešly. Další akce najdete na All Tech Conferences nebo Tech Event Calendar.

Nabídka ze smitia
Sdílet
Odebírat