Zpátky na blog

Nejlepší české eventy 2018

9. 10. 2018 | Vojtěch Žák

JavaScript, Python, Java a PHP jsou aktuálně nejpoužívanější programovací jazyky. Vybrali jsme pro vás nejzajímavější česká setkání týkající se těchto jazyků.

PHP Central Europe Conference

26. – 28. října 2018, Praha

phpCE je největší komunitní konference ve střední Evropě – na místě se potká více než tisíc PHP programátorů. Konference se soustředí na praktické problémy, s nimiž se můžete potkat každý den. Má 3 úrovně obtížnosti – Relaxing, Intermediate a Geek – aby si na ní našli svoje začátečníci, pokročilí i experti.

Lístky: od 280 €
Více info: https://2018.phpce.eu/cz/
Přednášky z minulých ročníků: zde

ReactiveConf

29. – 31. října 2018, Praha

ReactiveConf je třídenní celoevropská konference zaměřená na vývoj webových a mobilních aplikací, kde spolu světoví experti na JavaScript sdílí své zkušenosti. Věnuje se nejmodernějším mobilním a webovým technologiím a dává vám možnost nahlédnout pod pokličku a udělat si představu, jak bude náš svět vypadat v příštím roce.

Lístky: od 699 €
Více info: https://reactiveconf.com/
Přednášky z minulých ročníků: zde

JavaDays

12. – 13. listopadu 2018, Praha

JavaDays 2018 je česká konference s nejvýznamnějšími českými a slovenskými osobnostmi Javy. Konference je určena Java vývojářům, programátorům a všem, co se o Javu a související technologie zajímají.

Lístky: 6 990 Kč
Více info: https://www.javadays.cz/cs/

Pyvo (setkání Python programátorů)

Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Liberec, Plzeň

Největší česká Python konference PyCon je už za námi (koná se na začátku června), tak vám můžeme doporučit alespoň nárazová setkání Python programátorů zvaná Pyvo. Témata setkání se točí kolem všeho možného: Creative Dock, React, Human HW, desing python interfacu, Pyramid deep dive a mnoho dalšího. Konají se více či méně pravidelně v největších českých městech.

Více info: https://pyvo.cz/

Nabídky ze smitia
Sdílet
Odebírat