Zpátky na blog

Nejlepší IT eventy 2019

25. 1. 2019 | Milan Marik

Máš chuť získat novinky z první ruky? Potkat se s kapacitami z oboru? Nasbírat inspiraci? Pobavit se o problémech, které řešíš? Podívej se na pár vybraných technologických eventů pro tento rok.

Duben: ETAPS 2019

6. - 11. dubna, Praha, Česká republika

Hlavním tématem letošní konference ETAPS bude science software. Dlouhodobě se snaží vytvořit platformu, která umožní dialog mezi akademickou půdou a industriálním prostředím, což by mohlo být dost zajímavé.

Registrace možná od 11. března
Více info: https://conf.researchr.org/home/etaps-2019

Květen: Devoxx UK

8. - 10. května, Londýn, UK

Třídenní konference, na které se potkávají vývojáři a architekti. Dozvíš se vše o nejnovějších technologických pokrocích a nápadech od inspirativních řečníků. Bude se probírat všechno: Java, Cloud, Big Data, Al, robotika, programovací jazyky, bezpečnost, architektura, metodologie i vývojářská kultura.

Lísky: £175 – £445
Více info: https://www.devoxx.co.uk
Přednášky z minulého ročníku: zde

Květen: Ace!

23. – 24. května, Krakov, Polsko

Největší středoevropská konference svého druhu. Celé dva dny můžeš strávit s profesionály, kteří tě provedou metodami pro zlepšení vývoje softwaru jako Scrum, Kanban a další, proberete programování jako takové, optimalizaci nebo také UI.

Lístky: €325 (když si pospíšíte), €330 (když ne)
Více info: https://aceconf.com/#!/home
Přednášky z minulého ročníku: zde

Červen: PyCon CZ

14. - 16. června, Ostrava, Česká republika

Pokud se vám nechce na konferenci PyCon do USA, zkuste českou verzi. Konference je věnovaná programovacímu jazyku Python. Letošní pátý roční nebude věnovaný ničemu jinému než popularizaci nových aplikací jazyka a šíření drobných programovacích postupů. Přijeďte si vyměnit zkušenosti s profesionály v oboru.

Lístky: coming soon
Více info: https://cz.pycon.org/2019/
Přednášky z minulého ročníku: zde

Srpen: VDLB 2019

26. - 30. srpna, Los Angeles, USA

Letošní 45. ročníku mezinárodního fóra pro správu dat se bude zabývat především otázkami z oblasti správy dat, výzkumu databází a informačních systémů, které jsou pilíři nově vznikajících aplikací 21. století.

Lístky: coming soon 
Více info: http://vldb.org/2019/

Listopad: Update Conference Prague 2019

14. - 15. listopadu, Praha, Česká republika

Nenechte si ujít největší .NET konferenci pro vývojáře v ČR za účasti předních odborníků z celého světa. Přesný program je ještě v utajení, pořadatelé však slibují stejně nabité dva dny jako v loňském roce.

Lístky: coming soon
Více info: https://www.updateconference.net/cs


Máte pocit, že jsme vynechali event, který by tu rozhodně měl mít své místo? Napište nám na facebook.

Nabídka ze smitia
Sdílet
Odebírat