Zpátky na blog

Nejlepší zahraniční IT eventy 2018

2. 8. 2018 | Vojtěch Žák

Uvažovali jste někdy o tom, že zamíříte na zahraniční technologický event, ale nejste si jistí, jestli to stojí za ty peníze?

Inu, pokud máte alespoň základní ambice, tak určitě ano. Právě na velkých eventech můžete potkat velké ryby, sehnat zajímavé zakázky, vytvořit nové příležitosti.

Navíc si najdete nové kamarády, začnete si budovat mezinárodní jméno a udržíte si přehled o posledních novinkách.

Máme pro vás několik perliček, které by vás mohly zaujmout. 

Srpen: Turing Fest

1. – 2. srpna, Edinburgh, Skotsko

Mezinárodní konference v Edinburghu potěší každého začínajícího podnikatele: je zaměřená na to, jak vybudovat dobrý produkt a fungující technologický business.

Má 6 hlavních linií:

  • Produkt
  • Růst
  • Strategie
  • Inženýrství
  • Marketing
  • Kultura

Lístky: £249/den, £349/celý festival
Více info: www.turingfest.com
Přednášky z minulých ročníků: zde

Září: Refresh

7. září, Talin, Estonsko

Refresh je jednodenní uber-praktická konference zaměřená na produkt, design a front-end, která oživí vaše zatuchlé tvůrčí postupy.

Vážně, jde hlavně o to, abyste se naučili něco nového a dostali injekci nápadů, které zefektivní vaši práci (nebo ji doslova převrátí vzhůru nohama) a které budete moci aplikovat hned druhý den (nebo ještě na místě), až zasednete před svým počítačem.

Lístky: 99€ (když si pospíšíte), 299€ (když ne)
Více info: www.refresh.rocks
Přednášky z minulých ročníků: zde

Říjen: IT Leader’s Summit

16. října, Londýn, Velká Británie

IT Leader’s Summit je event pro všechny manažery, leadery, CEO, prostě lidi, kteří vedou lidi, ale zároveň rozumí IT a vytvářejí byznys strategie.

Je to místo, kde můžete potkat nového manažera, který překope vaši nefunkční firemní kulturu a vynese vaši firmu do výšin. Anebo je to místo, kde můžete být nalezeni…

Více infohttp://events.computing.co.uk/itleaderssummit 

Listopad: Junction 2018

23. – 25. listopadu, Helsinky, Finsko

Junction je největší evropský hackathon. Akce, kde se setkávají tisíce vývojářů, designérů a podnikatelů z celého světa. Během 48 hodin pracují jednotlivé týmy na vývoji nových originálních aplikací a produktech na předem zadaná témata. Ty vybírají sponzoři akce, většinou nandárodní giganti typu Microsoft, ABB, velké firmy nebo veřejnosprávní organizace. Nejlepší týmy dostanou při nejmenším finanční ohodnocení.
Podívejte se na atmosféru loňského ročníku.

Lístky: bez poplatku, přihlašování možné zde
Více info: https://www.hackjunction.com/

Listopad/prosinec: Digital Freedom Festival

30. listopadu – 1. prosince, Riga, Lotyšsko

Dvoudenní festival představuje most mezi světem digitálu a analogu. Geekové se potkávají s investory a nadšenci do technologií, diskutují dopad digitálních technologií na náš životní styl a vytváří nové projekty. Digital Freedom Festival je místem, kde digitální technologie dělají ze světa lepší místo k životu.

Lístky: 39€ – 149€
Více info: www.digitalfreedomfestival.com
Přednášky z minulých ročníků: zde

Prosinec: Black Hat Europe

3. – 6. prosince, Londýn, Velká Británie

Black Hat meetingy začaly už před 20 lety jako místo, kde se setkávají odborníci na oblast počítačové bezpečnosti. Čekají vásd nejnovější informace o rizicích, výzkumu a posledních trendech v počítačové bezpečnosti. Témata pokrývají všechno od kritických informační struktury až po široce používané podnikové počítačové systémy, poslední změny v informační bezpečnosti, vývoj a všechno mezi tím.

Lístky: neveřejné, přihlašování možné zde
Více info: www.blackhat.com/eu-18/
Přednášky z minulých ročníků: zde


Máte pocit, že jsme vynechali event, který by tu rozhodně měl mít své místo? Napište nám na Facebook.

Nabídky ze smitia
Sdílet
Odebírat