Zpátky na blog

First Line Software nabízí z pohodlí Česka práci na projektech z celého světa

9. 12. 2021 | Kateřina Marešová

Americká firma First Line Software má za sebou už 12 leté úspěchy, na českém trhu o ní, ale do minulého roku téměř nikdo neslyšel a to i přesto, že tu má pobočku už od roku 2015.

Důvod byl prostý, v začátcích totiž fungovali čistě jako nákladové středisko pro několik projektů. Ukázalo se však, že je tu velký potenciál s ohledem na geografickou polohu a schopné lidi, a tak se majitelé rozhodli změnit strategii a česká pobočka začala nabírat na významu.

Velmi zásadně se investuje do náboru nových schopných lidí, a tak se už jejich pražská a brněnská pobočka rozrostla na cca 40 členů a plány na další růst jsou stále ambiciózní.

Výkonný ředitel české pobočky Martin Rašek prozradil, že plánují rozšíření vývojových center ve středoevropském regionu, kromě Česka nabírají také například v Polsku. Zatím pracují jejich multikulturní týmy hlavně na projektech v rámci Severní Ameriky, Anglie a začínají být čím dál víc aktivní i na území EU. 

Katka si pozvala do svého smitio TALK jejich zástupce, aby zjistila víc o tom, na čem vlastně u nich vývojáři pracují, jak vypadají týmy a co firma směrem k budoucím zaměstnancům může nabídnout.

Koukněte na profil společnosti First Line Software u nás ve smitiu a dozvíte se víc detailů o jejich front-endových projektech a aktuálně otevřených nabídkách. Momentálně hledají profíky s Reactem, Javascriptem, Angularem, Kotlinem, .NET. Všechny pozice jsou s možností kanceláří Brno a Praha, případně FULL REMOTE.

Sdílet
Odebírat