Zpátky na blog

HARTMANN-RICO IT tým milovníků kvalitní kávy

30. 3. 2023 | Denisa Janatová

Návštěvy u našich partnerů mám moc ráda, vždy si mohu udělat celkový obrázek o tom, jakou má společnost kulturu a včem jsou zajímaví.

Tentokrát jsem navštívila HARTMANN-RICO, jedná se jednoho z předních dodavatelů zdravotnických produktů v České republice, který se specializuje na oblast zdravotnické techniky, medicínského vybavení a hygienických potřeb. V posledních letech se však HARTMANN-RICO soustředí i na rozvoj IT řešení pro zdravotnická zařízení.

Společnost nabízí komplexní řešení pro zdravotnické instituce, které zahrnují implementaci a správu IT infrastruktury, správu datových center, bezpečnostní řešení a další. Společnost se zaměřuje na zlepšení efektivity a kvality péče o pacienty prostřednictvím moderních technologií.

V rámci rozvoje IT řešení HARTMANN-RICO spolupracuje s předními světovými výrobci zdravotnické techniky, jako jsou např. Philips a Dräger. Tyto spolupráce umožňují společnosti poskytovat zákazníkům nejmodernější technologie a řešení. Proto jsou skvělým místem pro IT specialisty, kteří chtějí být součástí inovativního týmu a přispět k rozvoji moderních technologií pro zdravotnictví.

Brněnský projekt, kam nyní hledají pozici SITECORE DEVELOPER, se zaměřuje na vývoj produktu pro koncového zákazníka společnosti (oblast B2C). Společnost nabízí širokou škálu produktů, dostupných v online podobě na jednom místě. Snaží se sjednotit vzhled a funkce napříč zeměmi a kontinenty a především kladou důraz na dostupnost nabízených produktů.

Projekt již trvá tři roky a stále se rozvíjí a nasazuje do dalších zemí skupiny. Využívají agilní metodiku vývoje - scrum, kdy jsou grooming, retrospektiva a daily standup samozřejmostí.

Code Reviews jsou pro ně důležitou součástí vývoje, která jim umožňuje zlepšovat kvalitu jejich kódu. Release cyklus je aktuálně měsíční a experimentují s test driven developmentem.

V týmu je jich osm (část Java týmu se nachází v Praze). V kanceláři se potkávají dvakrát týdně a kromě práce rádi proberou i jejich záliby, jako např. vaření skvělé kávy. Záleží jim na dobrý vztazích mezi kolegy a přátelském až rodinném prostředí.

Velkou zásluhu na pohodové atmoféře má Tomáš Klapal (DIGITAL TECHNOLOGY MANAGER) a Denisa Maštálková (RECRUITERKA)

Chcete si udělat větší představu o týmu a Tomášovi? Poslechněte si náš podcast kliknutím na banner.


Sdílet
Odebírat