Zpátky na blog

Jak se pracuje v QI Group

29. 9. 2021 | Kateřina Marešová

Nedávno jsem si po kolegyni, která odchází na mateřskou, převzala našeho dlouhodobého partnera, QI-čko jak jim interně říkáme. Dokud jsem s nimi nenavázala osobní kontakt vůbec jsem netušila, že se z nich rychle stane jeden z mých oblíbených klientů. Určitě k tomu přispěla jejich otevřenost, přátelský přístup, ochota naslouchat a hlavně jsou to prostě normální lidi, kteří si na nic nehrajou.

Společnost QI Group vyvíjí už přes 20 let komplexní informační systém, který je centrálním mozkem stovky firem na českém a slovenském trhu. 

Systém QI má přes 1300 úspěšných implementacích v oborech jako je strojírenství, automotive, zdravotnictví, vodárenství, projektové řízení a spousta dalších. Mezi spokojené klienty se řadí například IKEM, PKV Build, Contipro, VEZEKO, Alltoys, TOKOZ, atd.

Před pár dny získala firma krásné 2.místo v soutěži ZAMĚSTNAVATEL roku 2021 v Jihomoravském kraji, v kategorii do 500 zaměstnanců.  

Chtěla jsem se dozvědět, co stojí za takovým úspěchem a zároveň své nové “svěřence” lépe poznat. Oslovila jsem je proto s pozváním na účast na našem úplně prvním smitio TALK. K mé velké radosti nejen, že pozvání přijali, ale ještě vyhověli mé žádosti, aby se našeho rozhovoru zúčastnil i někdo z vývojového týmu, nejen zástupci vedení. 

Tak to dopadlo, se můžete podívat níže. Jelikož to byl můj první rozhovor takového formátu a ještě ke všemu tak příjemný, úplně jsem zapomněla hlídat čas a tak jsme ho “trošku” přetáhli :-) příště se vejdeme do 30 minut, slibuji! 

Poslechněte si epizodu na Spotify nebo Apple Podcasts.

Musím velmi poděkovat klukům z QI-čka za to, jak mě krásně podrželi když jsem během svého prvního rozhovoru byla nervózní. Už se nám to do natáčení nevešlo, ale zeptala jsem se jich ještě kromě práce i na pár osobnostních otázek.

QI Group u nás ve smitiu inzeruje několik otevřených pozic v rámci projektu “Vývoj nové generace QI”. Hledají hlavně Web developery, .NETáky ale určitě u nich najdou uplatnění i jiní specialisté, tak pokud vás dnešní Smitio TALK navnadil a rádi byste se s Jirkou a Danem podíleli na vývoji centrálního mozku firem, určitě koukněte na jejich smitio profil. Odtam se potom můžete pomocí chatu přímo propojit se zástupci QI-čka a probrat možnosti.


Mrkněte se, jaké pozice mají:
Sdílet
Odebírat