Zpátky na blog

Vývoj a testování vlastního ERP systému

26. 9. 2021 | Kateřina Marešová

Ve středu 15.9.2021 jsme se sešli na dalším smitio online coffee, tentokrát společně se společností ABRA Software na téma #Vývoj a testování vlastního ERP systému.

Povídali jsme si s Honzou Javůrkem, který má v Abře na starosti optimalizaci a rozvoj jádra ABRA GEN. Jan v Abře pracuje už více než 10 let a je to nadšený programátor, průkopník automatizovaného testování a fanda do potápění.

ABRA Software je silná technologická firma, která vyvíjí a dodává špičkové moderní systémy třídy ERP. Součástí portfolia je vlastní řešení Business Intelligence ABRA BI s okamžitou vizualizací dat a WebAPI, které umožňuje propojit a napojit jakékoliv aplikace.


Během webináře nám Honza povykládal o:

  • Tradiční REST API vs. generické API s dotazovacím jazykem
  • Možnosti individuálního okamžitého rozšíření API dle požadavků zákazníka
  • Automatické testování API pomocí jazyka Python

Meetup je vhodný pro Java vývojáře, PHP vývojáře, .Net vývojáře, testery a všechny nadšence, které zajímá vývoj API nebo vývoj informačních systémů. Záznam z akce je k dispozici na našem Youtube kanále (nezapomeňte “odebírat” ať vám v budoucnu neutečou další zajímavé akce:-)

Pokud máte uvařenou kávu nebo dobrý čaj, už vám nic nebrání k příjemnému podívání.


Jestli vás Honzova prezentace a systém ABRA GEN zaujaly a chtěli byste se případně podílet na jejich vývoji/testování nebo třeba prodeji zákazníkům, koukněte na jejich profil u nás ve smitiu. Momentálně hledají Java developery, testery a konzultanty. Můžete se spojit pomocí chatu přímo se zástupci Abry a probrat možnosti spolupráce.

Mrkněte na pozice v ABRA Software:
Sdílet
Odebírat