Zpátky na blog

Máme výsledky našeho průzkumu a skvělé novinky

4. 10. 2022 | Denisa Janatová

Všichni víme, že na dnešním trhu s IT specialisty ta statická inzerce, tak úplně nefunguje. Nám se ve smitiu moc osvědčil model, kdy inzeráty dynamicky podporujeme relevantním obsahem a aktivitami směrem k IT komunitě. Partneři, kteří se s námi na takových aktivitách podílí mají mnohem větší návštěvnost a engagement na své nabídky, než ti, kteří jen inzerují. Ještě jste s aktivitami nezačali? Kontaktujte naší Business Managerku Katku, pro víc informací.

smitio TALK
Je až k neuvěření, že nám tento týden vyjde už 22. epizoda podcastu smitio TALK, kam si naše Katka zve zajímavé hosty z IT a mluví o jejich projektech, technologiích, firemní kultuře. IT komunita a potenciální kandidáti na tento formát hezky reagují, řekne to totiž víc než tisíce psaných slov :). Mrkněte se na náš blog nebo Spotify a načerpejte inspiraci i vy. Je to jedinečná příležitost, jak přirozeně komunikovat vaši společnost.

smitio ONLINE COFFEE
Nejlepší příležitost jak dát o sobě vědět specialistům a vylákat je ze svých ulit je akce, kde si budou moci rozšířit své znalosti. Smitio ONLINE COFFEE spojuje odborníky, kteří sdílí své know-how na zajímavá témata. Meet-up má většinou 20-40 účastníků a byť to není primárně náborová akce, jsou z toho dokonce i realizované nástupy.
Pro inspiraci mrkněte na proběhlé akce. Na podzim chystáme další:

  • 5.10. Test management na velkých projektech (Tesena)
  • 20.10. Jak se zrodila ANETA (Air Bank). 
  • 23.11. Úskalí ve vývoji multiplatformní komponenty (Safetica)

Lego jako hlavní hvězda na team building
Navázali jsme partnerství se vzdělávacím centrem Smart Bircks. Je skvělé, že v každém z nás je kousek "hračičky" a taková LEGO® stavebnice dokáže zpestřit nejedno týmové setkání. Přečtěte si článek o tom, jak učí děti programovat. 

Jak to dopadlo s naším průzkumem?
A konečně výsledky našeho průzkumu o tom, jak inflace ovlivňuje výši mezd. Sesbírali jsme přes 100 dotazníků a za to vám moc děkujeme. A jak to dopadlo? Dočtete se tady.

V neposlední řadě trochu zábavy na konec
Smitio se stalo hrdým podporovatelem 
EVOLVE! Summit 2022. Kdo ještě neslyšel o této skvělé akci, tak je to již sedmý ročník kulturně vzdělávacího HR a Recruitment Festivalu v ČR. S kým se na akci potkáme? :)

Díky, že jste s námi. Přeji vám pohodový týden
Denisa

 

Podívejte na aktuální pozice
Sdílet
Odebírat