Zpátky na blog

HRLove meetup

16. 5. 2023 | Denisa Janatová

Náš benjamínek Pavla, která se jako maminka na rodičovské dovolené rozkoukává v pracovním životě, zúčastnila skvělého setkání pro HR komunitu s názvem HRlove. Tento meetup nabídl čtyři božské přednášky, které poskytly cenné informace a náhledy na současný stav v HR. Navíc, jako krásný bonus a to 50% z vybraného vstupného bylo věnováno Společnosti pro ranou péči. Dle Tamary Ksandrové (jedna z organizátorek) bylo předáno 27.750 Kč

Zahájil to , který se zaměřil na to, jak vypadá český trh práce v dnešní době. Jeho prezentace nabídla zajímavé statistiky a trendy, které odrážejí současné potřeby zaměstnavatelů a kandidátů. 

Následoval Miroslav Svozílka se zaměřila na oblast náboru a employer brandingu. Byly prezentovány účinné strategie pro získání talentovaných kandidátů a budování silné značky zaměstnavatele. Zvláštní důraz byl kladen na využívání sociálních sítí jako prostředku pro oslovování a angažování potenciálních uchazečů.

Tereza Lipoldová přišla s lahůdkou n téma "I Vy můžete získat kandidáta unicorn." Nabídla tipy a triky, jak přilákat a získat vzácného a výjimečného kandidáta, který odpovídají požadavkům ideálního profilu.

A zakončila to Tamara Ksandrová s tématem "HR battle: recruiter vs. hiring manager". Tato prezentace se zaměřila na klíčové rozdíly a spolupráci mezi náborovým specialistou a manažerem při obsazování pozic. Byly představeny efektivní postupy, které mohou přispět k lepšímu porozumění a spolupráci mezi oběma stranami, což v konečném důsledku vede k úspěšným náborům a přílivu kvalitních kandidátů.

Setkání HRlove poskytlo účastníkům neocenitelnou příležitost získat hlubší pohled na aktuální trendy a přístupy v oblasti lidských zdrojů. Bylo inspirující vidět, jak se profesionálové v této oblasti snaží inovovat a přizpůsobovat se dynamickému prostředí trhu práce.

Za smitio děkujeme pořadatelům za jejich úsilí a skvělou organizaci tohoto meetupu. Těšíme se na další podobné akce. 

Sdílet
Odebírat