Zpátky na blog

smitio NEWS: Leden za námi

6. 2. 2024 | smitio

Leden je měsíc dolaďování budgetů a plánů a taky vyhodnocování uplynulého roku. Ve smitio jsme oslavili hned několik pracovních výročí, mazlíme k dokonalosti novou landing page pro firmy, která nám pomůže růst #staytuned a tradičně jsme vypustili nový mzdový průzkum.

Mzdový průzkum

V českém prostředí není zvykem se o mzdě běžně bavit a v některých firmách jsou dokonce směrnice na to, že by si ji zaměstnanci neměli mezi sebou sdělovat. Spoustu z nás potom přemýšlí, jak si vede ve srovnání s ostatními, zda by si neměl říct víc, ale nemá úplně srovnání z trhu.

Proto prosíme všechny "ajťáky"  ZAPOJTE se do našeho anonymního PRŮZKUMU.O detailní srovnání se s vámi potom samozřejmě rádi podělíme. Do konce března budeme sbírat data a v dubnu vypublikujeme výsledky.

Knowledge sharing

Začátek roku se, co se knowledge sharingu týká, rozbíhá pomaleji. Témat máme spoustu, ale nějak se nechce speakerům k jejich realizaci. Ale nebojte, naše Kateřina Marešová Ali se nenechá jen tak odbýt, takže o meetupy nepřijdete. A už tuto středu se můžete těšit na náš další PANEL talk.

# Na cestě k agilní transformaci - už tam budeme?

středa 7. 2. 2024, 16:00 – 17:30 se můžete přidat k online panelovce

Přidejte se k moderované odborné diskuzi, kde se naši hosté Petr Šokin (Direct technologies), Václav Oškrdal (Vodafone), Tomáš Gavenda (Yunex Traffic), Tomáš Vaľko (Honeywell) a Pavel Vranka (Slovenská sporiteľňa) podělí o své zkušenosti s agilní transformací.

REGISTRUJTE SE

# Automatizace mobilních aplikací

Řešíte testování mobilních aplikací? Poslední lednovou středu se konal velmi zajímavý online meetup, kde se Jan Harák a Marina Mulyukina z Teseny podělili o své zkušenosti.O tom, že to fakt stálo za to, svědčí i hojná účast. Tentokrát nás bylo víc jak 100. Kdo tam byl, tak to určitě potvrdí. Kdo to propásl, tak může mrknout na záznam.

(CZ) Automatizace mobilních aplikací | Jan Harák a Marina Mulyukina

Nové projekty našich partnerů v nabídce smitia

Chci představit projekty IT komunitě

Nové smitio TALKY a co nového na blogu?

  • smitio TALK rozhovory

Povídali jsme si se Zdeňkem Peclinovský z AIS Servis o tom, jak přistupují k moderním technologiím.

Se Zdeňkem Peclinovským o tom, jak v AIS zavádí moderní technologie

V Brněnském Honeywellu se podílí na projektech, které tvoří budoucnost letecké dopravy. Jednám z nejstarších týmů brněnské "sajty" je tým Flight Controls. Dnes vyvíjí "centrální mozek" letadla v rámci projektu CFBW a historicky se podíleli třeba na systémech pro Boeing 787. Poslechněte si rozhovor s Tomáše Langerem , Ondrou Karasem a Pavlou Přichystalovou a nahlédněte do zákulisí leteckých inovací.

Chci si domluvit nezávazné setkání s Katkou

Baví nás propojovat komunity

Ve smitiu rádi říkáme našim klientům, že je propojíme s IT komunitou. Máme radost, že kromě toho můžeme také říct, že propojujeme i jednotlivé komunity. Letos nás čeká bližší spolupráce s Michalou Fridmanovou a její komunitouPROJEKŤÁCI a PROJEKŤAČKYa taky jsme si s Marianem Kamenistakem slíbili, že propojíme Engineering Leaders CZ Communitya smitio na červnovém offline meetupu v Praze. #staytuned

Další smitio tipy na zajímavé akce

  • PROJEKTACI: NEFORMÁLNÍ NETWORKING MEET UPToto setkání je určeno pro všechny, kteří mají zájem mluvit a dozvědět se o profesi projektovém managementu nebo třeba zrovna nabírají projektové manažery. Bude to ideální příležitost pro vzájemné seznámení, sdílení zkušeností a názorů, a také pro navázání nových kontaktů. Úterý 13.2.2024, Praha od 17:30
  • Na tomto meetupu si vzájemně nasdílíme realitu podnikání, opřenou o cestu Marianem Kamenistakem z manažera v softvérové firmě na podnikatele v mentoringu, a o lidech, kterým pomáhám v jejich cestě. "Od zaměstnance k podnikání: 10 kroků jak za rok postavit 6ti miliónový byznys na volné noze". 13.2. od 18:00-20:00 v centru Prahy - to si nenechte ujít!
  • Všichni nadšenci do QA a testingu - POZOR Tesenapořádá další peckovní akci. U příležitosti mezinárodního dne žen, se sejdou inspirativní ženy z testingu a podělí se s vámi o své know-how. Akce je zdarma a nejen pro ženy, tak neváhejte a registrujte se, ať vám to neuteče 7.3. od 15:30 do 18:30, https://www.tesena.com/ladies-day-2024

A co dalšího ve smitiu?

Baví vás našesmitio TALKy a meetupy, ale zrovna nikoho nenabíráte? Ozvěte se naší Kačcenebo si s ní rovnou naplánujte schůzku. Kačka už pro vás něco vymyslí.


#smitio #smitiotalk #smitionews #recruitment #it #partnerství #komunita

Sdílet
Odebírat