Zpátky na blog

smitio NEWS: Letní novinky

9. 8. 2023 | smitio

I přesto, že venku to moc na léto nevypadá, tak je ve smitiu pěkné horko a partneři u nás jen září. Připravili jsme pro vás shrnutí toho, co se u nás děje.

Ale nejprve hned za tepla bych vás ráda poprosila o pomoc s vyplněním dotazníku, na téma: Jak zapojujete Hiring manažery do náboru?
Ve smitiu pozorujeme, že zapojení Hiring manažerů má nejen pozitivní vliv na rychlost a efektivitu náboru, ale také na candidate experience.
Na toto téma společně s 
ProgramHRování připravujeme off-line panelovku. Na konkrétních příkladech a success stories si společně Klárou Brousilovou a jejími kolegy z Air Bank ukážeme, jak zapojení Hiring manažerů zlepšuje candidate experience.
Budeme také následně sbírat konkrétní informace od samotných kandidátů a o výsledky obou průzkumů se s vámi určitě podělíme. Předem děkuji za váš čas.

Knowledge sharing

V červnu bylo hlavním tématem #cybersecurity, ale otevřeli jsme i softovější témata jako je podpora návratu rodičů do práce.

Flexibilní pracovní podmínky pro rodiče aneb návrat do práce s lehkostí

To, že umíme online panelovky jsme si už ověřili, ale tentokrát jsme se vytáhli v offlinu. Prostory JIC ožily panelovou diskuzí, kterou skvěle odmoderovala naše Denisa Janatová.


O svoje zkušenosti a best practices se podělila Silvie Kafkova z Air Bank, Leona Buchtová z Atlas Copco a Gabriela Jakabová z Kentico. Svoji expertízu nasdílely také Kateřina Čípová a Lenka Mazalová z MÁMA JOB. Akci jsme zakončili příjemným networkingem, kde nechyběla ochutnávka dobrého vína.

Co nového na našem blogu?

I naše oblíbené speciály smitio TALK si i v létě našly své místo.

Krom toho nám na blogu přibyl také skvělý článek o technologickém dluhu od Jindřich Kubát z Vodafone.

Chci také ve smitiu zářit. Napíšu Katce


A co dalšího ve smitiu?

Kandidáti zdarma!

Skvělá markeťačka z Prahy

Markeťačka se věnuje marketingu a komunikaci přes 10 let. Úspěšně vybudovala funkční retenční oddělení ve fitness centru a během jediného roku zvedla počet vracejících se klientů o 70 %. Při mateřské se 2 dětmi vystudovala VŠEM a nastoupila do agentury, kde se marketingu začala věnovat naplno. Působila jako interim manažer pro dotační agenturu a jako marketingový manažer a specialista na mnoha klientských projektech. Poslední 3 roky spoluřídila malou agenturu věnující se obsahovému marketingu a starala se o komunikaci s klienty. Anglicky se domluví bez problému.

Velmi schopná HR manažerka z Brna

Je vášnivá HR profesionálka s více než 15 lety zkušeností v oblasti lidských zdrojů, náboru a obchodu. Má přirozenou orientaci na lidi a baví ji řešit problémy, hledat efektivní a chytrá řešení. Je plně schopná převzít zodpovědnost. Během kariéry zastávala manažerské pozice, kde musela zavádět inovace, nastavovat a vyhodnocovat výkonnostní metriky, navrhovat plány rozvoje a mnoho dalšího.

Empatická IT Recruiterka z Brna

Velmi pozitivní recruiterka, která má přes 3 roky zkušenosti s náborem IT odborníků. Je orientovaná na lidi a baví ji komunikovat jak v českém, tak v anglickém jazyce. Během rodičovské dovolené pracovala na částečný úvazek, tak aby neztratila kontakt s trhem. Hledá práci, kde to nebude nejen o recruitmentu, ale bude v tom budování employer brandingu.


Zajímají mě kandidáti zdarma.  Napíšu Denise


Sdílet
Odebírat