Zpátky na blog

smitio NEWS: V září se září

6. 10. 2023 | smitio

Tak schválně, kolik dovolené vám zbývá po letních prázdninách? A kdo si ještě prodloužil léto do září? U nás ve smitiu se už zase jede naplno, jak to jen s dětmi jde.

A máme také velkou radost, že se po 2 letech vrátila naše kolegyně Karoline Wunsch a posílila tak Kaččin obchodní tým.

Nové projekty našich partnerů v nabídce smitia

S velkou radostí vítáme v naší smitio family dalšího silného hráče - DIRECT FAMILY. Direct technologies je platforma, která technologicky spojuje Direct pojišťovnu Direct auto a Direct Fidoo a vytváří prostor pro sdílení know-how a inovací napříč skupinou.

Nové epizody podcastu smitio TALK?

Po letní pauze se Katka "hecla" a konečně dodělala hned 2 zajímavé epizody a další už jsou ve střižně, takže se v říjnu máte na co těšit.

  • O tom, jak se pracuje juniorům brněnském Honeywell Aerospace si povídala s Petrou Benešovou Veronikou Rudy.
  • Na téma cybersecurity v energetice si potom povídala s Pavlem Hejdukem, který má pod palce bezpečnost ve skupině ČEZ

Přípravy na podzimní knowledge sharing

Září jsme věnovali hlavně tématu #candidateexperience a #employerbranding. Vyhodnocovali jsme průzkumy zaměřené, jak na spolupráci HR s Hiring manažery, tak na to, jak vnímají kandidáti zapojení Hiring manažerů ve výběrku.

Kdo nezavahál a včas se registroval, ten se potká s naší Denisou Janatovou a Kateřinou Marešovou Ali 18.10. v prostorách pražské Air Bank a.s. na akci # Jak zapojení Hiring Manažerů přispívá k lepšímu candidate experience. Kapacita je zaplněná, ale zoufat netřeba. Z akce bude k dispozici epizoda ProgramHRování a jelikož je to téma, které rezonuje, zopakujeme si to i v onlinu #staytuned

V říjnu a listopadu nás čekají také naše tradičné online coffee na odborná témata ze světa IT. Už nyní se můžete registrovat na sérii webinářů, kde se Jan Pravda a Pavel Lhoták z HotelTime Solutions ponoří do tématu MSSQL.

Smitio tipy na zajímavé akce

  • V pondělí 9.10. startují Dny AI- čtyři týdny plné přednášek, workshopů, prezentací a zajímavého doprovodného programu. Za nás můžeme doporučit meetup firmy Yunex Traffic na téma AI v dopravě. Akce se koná v Brně, Plzni, Praze a Ostravě.
  • Pokud jste z Pardubic a okolí, doporučujeme zajít se podívat na nově otevřený kulturně-společenský prostor Automatické mlýny, kde pod záštitou Sféra probíhají i kurzy programování pro začátečníky a pokročilé ve věku 13-15 let. A pokud do této skupiny nepatříte, můžete se aspoň pokochat jednou z prvotin architekta Josefa Gočára. My to určitě pojedeme okouknout.
  • Jedna z nejlepších událostí ze světa testingu v ČR - #tesenafest 2023 23. 10. 2023 v Praze. Zažijte pulzující atmosféru Tesena Fest na vlastní kůži! Víc informací o programu, speakerech a možnost zakoupit lístky.

A co dalšího ve smitiu?

Do sbírky nám přibyla další krásná reference od HARTMANN GROUP. Jsme rádi, že štafetu po Denise Maštálkové přebírá Jiřina Forýtková a těšíme se na další úspěchy.

Věděli jste, že máme na FB skupinu pro ajťáky? Přidejte se a pojďte ji s námi trochu oživit.

Dorazily nám vánoční dárečky pro naše partnery. Možná si říkáte, že je brzo, ale pumpkin season je tu a brzy už ze všech rádií uslyšíme tradiční All I Want For Christmas Is You od Mariah Carey. Takže my už jsme ready. :) Co vy? :)

Sdílet
Odebírat