Zpátky na blog

smitio NEWS: Zahájili jsme podzimní meetupovou sezonu

20. 11. 2023 | smitio

Říjen utekl jako voda a my jsme si ho užili naplno. Byl plný inspirativních setkání, nachytřování a zajímavých nápadů.

Knowledge sharing

  • 18.10. proběhl v krásných prostorách pražské Air Bank smitio PANEL talk, kde jsme se s Klárou Brousilovou, Šárkou Kousalovou, Přemkem Semerádem a Vojtou Mádrem bavili o tom, jaký vliv má zapojení hiring manažerů na nábor. Naše Kateřina přiletěla z teplých krajů, aby si střihla svou oflajnovou premiéru a s Denisou vytvořila silné duo #smitiowomenpower
  • I přesto, že zrovna řádily podzimní rýmičky, jsme se sešli v krásném počtu. Moc děkujeme všem, kteří dorazili. Kdo jste to nestihli, můžete si pustit nejnovější epizodu ProgramHRování kterou jsme natáčeli hned po panelovce.
  • S HotelTime Solutions jsme rozjeli rovnou celou sérii meetupů na téma Servery stojí dolary a MSSQL není pro sraby máme úspěšně za sebou a bylo to opravdu výživné. Mrkněte na záznam a zjistíte, jak za co nejméně "doláčů" získáte, co nejvíc "koláčů".

Přidejte se na naše listopadové akce

Nové projekty našich partnerů v nabídce smitia

Náš dlouhodobý partner Air Bank a.s. si většinu vývoje řeší in-house. Buďte u toho, hledají teď Java Developera, Delivery Managera, Integračního Specialistu.

Svět se točí rychle i v ČEZ. Hromadu nových nabídek najdete například pod ČEZ Prodej, kde hlavním cílem je větší flexibilita a rychlost v reakci na potřeby zákazníků.

Nové projekty má ve smitiu Vodafone . Network, Core IT Software Engineering, IT Operations, Digital Engineering, IT Delivery & Agile Transformation.

Nové epizody podcastu smitio TALK ?

k podzimním plískanicím se hodí poslech příjemného podcastu a proto jsme vám v říjnu připravili 2 nové epizody:-)

  • Pánové Robert Dohnal, Pavel Lukeš a Petr Šokin z Direct technologies se podělili o to, jak u nich přistupují k agilitě a proč je tak populární broušení sekerek a leštění kladiv. Poslechněte si zde.
  • Mobilní appka je v Home Credit, Czech Republic and Slovakia středobodem vesmíru a její vývoj proto neberou na lehkou váhu. Roman Kůgel si s Katkou povídal o tom, jak k appce přistupují, kolik mají uživatelů a jak pracují se zpětnou vazbou.

A co dalšího ve smitiu?

Stejně jako loni, i letos máme nabídku pro firmy, které nestihly vyčerpat budget na nábor. Takže pokud zrovna nenabíráte, ale víte, že brzo budete, pořiďte si za zbytek budgetu smitio kredity, které můžete využít až příští rok. Jak to funguje vám řekne Kačka a Karol.

Kalendáře se nám plní schůzkami a meetupy, tak se můžete těšit, co dalšího přinese listopad.

Sdílet
Odebírat