Zpátky na blog

Jak se dělají průzkumy pracovního trhu a co nám poslední průzkumy říkají?

8. 3. 2023 | Denisa Janatová

Naše Denisa přijala pozvání do podcastu ProgramHRování, který je určený všem, kteří řeší otázky a témata kolem IT náboru.

Určitě stojí za to si přidat ProgramHRování do sledování. Uslyšíte v něm rozhovory se zakladateli a mentory z vývojářských komunit, speakery z oborových konferencí, evangelisty prosazující vzdělávání v IT, a HRisty a recruitery specializující se na oblast IT.

Denisa je spoluzakladatelkou kariérní platformy smitio, která pomáhá firmám být v IT komunitě vidět. Pokud chce společnost začít být vidět a mít skvělou vizitku na trhu, musí začít budovat si tzv. employer branding, ale než se s tím začne, měla by si společnost nejprve co nejvíc o trhu a zaměstnancích zjistit.

V podcastu se Denisa bavila se Šárkou a Vojtou o tom, jak takové průzkumy smitio dělá, ale také o tom, co chtějí firmy nejčastěji vědět, jaký je dnes nejžádanější benefit nebo k čemu je dobrý employer brand.

Poslechněte si na SpotifyApple podcasts

Co se dozvíte v této epizodě:

  1. Proč je dobré průzkumy dělat a jak s výsledky pracovat
  2. Jak takový průzkum krok za krokem udělat a co firmy na trhu nejvíce zajímá
  3. Co říkají poslední výzkumy o employer brandu, proč je důležitý a jak může zvýšit angažovanost a zájem kandidátů o firmu až o 108%

Mohlo by vás také zajímat:

Candidate experience

 Sledujte náš zpravodaj na LinkedIn

Sdílet
Odebírat