Zpátky na blog

smitio NEWS: V listopadu to byl zas fičák

13. 12. 2023 | smitio

Listopad je fuč a první adventní neděle taky. Co to znamená? Všem jde hlava kolem z předvánočních příprav a tak vám přinášíme tipy, jak si od celého toho shonu trochu odpočnout. Třeba nejlepším parťákem při dlouhých a pomalých cestách po zasněžených silnicích je smitio TALK podcast.

Knowledge sharing

Hned první listopadový den jsme se pustili do tajů zkratek DDD CQRS ES. Richard Bouška a Jaroslav Schnaubert z ASSIST - Software Services nám na webináři povykládali o klíčových architektonických konceptech, proč jsou pro architekty a programátory zásadní a jak je můžete začlenit do svých projektů.

Další týden jsme pokračovali s HotelTime Solutions a v pořadí druhou session na téma # Servery stojí dolary a MSSQL není pro sraby.

A v půlce měsíce jsme debatovali s Janem Šebekem (MoroSystems) a Jiřím Koudelkou (KnowIT), jak se vývojáři a testeři (ne)kamarádí s AI.

Nové projekty našich partnerů v nabídce smitia

Nové smitio TALKY a co nového na blogu?

V ČEZ Prodej mění přístup k IT! Chtějí být blíž k zákazníkům.

Ve smitio TALK no.42 jsme si s Petrem Vránkem a Zdeňkem Dubnickým o tom, jak se jim změnili interní priority a s tím i přístup k celkovému fungování IT v ČEZ Prodej.

Samman Technical Coaching

Chybí vám lidi v týmu, abyste mohli pokrýt svoje vývojářské potřeby?

✅ Co takhle místo náboru, zkusit zefektivnit a optimalizovat práci stávajících členů týmu. Přečtěte si o revoluční coaching metodě, která se zaměřuje na to, jak vývojáři píší kód a jak to mohou dělat lépe.

Vypnutí 3G bylo pro Network tým Vodafonu klíčové. Zrychlilo to rozvoj sítě!

Věděli jste, že vypnutí 3G bylo náročnější, než zavedení 5G? Nebo, že můžete v lese narazit na anténu v podobě umělé borovice. Ne? Tak si pusťte epizodu no.43 se Slavomírem Slaninou a Martine Roubíčkem a nahlédněte pod pokličku toho, kdo stojí za tím, že máme rychlá data kdykoliv a kdekoliv (téměř :)).

Další smitio tipy na zajímavé akce

  • DOTNET live

Pro všechny .NET vývojáře přináší Miroslav Holec další díl svého DOTNET LIVE, kde prošel novinky v .NET 8 a GPT 4 plus spoustu dalšího, co zrovna účastníky live streamu zajímalo. 

  • Women in Tech CZ

Připojte se ke skupině Women in Tech CZ a poznejte úspěšné (nejen) ženy, které pracují v technických oborech a možnosti, které IT a Salesforce nabízí.

A co dalšího ve smitiu?

Nehledáte ajťáky, ale klienty? Super zpráva pro vás je, že ve smitiu rádi propojujeme naše partnery. V profilu navíc můžete prezentovat všechny projekty, na které jste hrdí - aktuální i minulé. Pod aktuální si jednoduše připnete zrovna otevřené pozice a pod ty minulé třeba předváděcí videa. Detailní info získáte opět od našich holek Páji, Karol nebo Kačky.

Sdílet
Odebírat