Zpátky na blog

smitio NEWS: New year, new me a smitio jako cesta k novým zákazníkům

10. 1. 2024 | smitio

Rok 2023 byl pro smitio parádní jízda. A ten další bude ještě lepší. Podívejte se, co jsme zvládli v prosinci. V druhé části newsletteru se dozvíte, jak vám může být smitio pomocníkem nejen v získávání talentů, ale také nových klientů.

I u nás ve smitiu byl malý Ježíšek

Letos jsme nadělovali praktický stojánek na stůl, do kterého si naši partneři mohou dávat veselé kartičky, dle nálady a situace. Věříme, že to pobavilo nejen personalisty, ale také "ajťáky". Děkujeme také za všechny milé dárečky, které dorazily od vás. Moc nás to všechny potěšilo.

Candidate experience

Začátkem prosince jsme si společně se SUHR střihli panelovku s Klárou Brousilovou z Air Bank, Domi Pivodovou Liškovou z UlovDomov.cz, Matějem Dusíkem z Yunex Traffic a naší Denisou Janatovou. Večerem na téma Candidate experience při náboru IT specialistů nás provedla Anna Rejdová ze We Grow Together | Safetica. A my moc děkujeme Aničce, speakerům i všem, kdo přišli networkovat a podělit se o své zkušenosti, byli jste naprosto skvělí.

Taky vás zajímá, jak jsme na tom v IT s candidate experience? Mrkněte na náš blog, kde Deni ve svém článku vše krásně shrnula.

A pokud máte rádi data, napište si Kateřině (maresova@smitio.como kompletní pdf report s výsledky.

Knowledge sharing

S Tesena v prosinci proběhly rovnou dvě akce týkající se automatizovaného testingu. V rámci smitio online coffee # Jak začít s automatizací v testingu jsme se se zkušeným "automatizérem" Michalem Jirkou pobavili o tom, kdy a proč je automatizace vhodná, jak s automatizací začít, jak vybrat nástroje a mnoho dalšího.

V navazujícím smitio BEST PRACTICES - RobotFramework nasdíleli Tomáš Hák (Tesena) a David Fogl (Continero) své zkušenosti s oblíbeným open source frameworkem pro automatizované testování #robotframework.

Nový rok, nové skills? Tady se můžete nachytřit v lednu:

Zůstaneme u automatizací, tentokrát se s Janem Harákem a Marinou Mulyukina z Teseny podíváme na zoubek testování mobilních aplikací.

25.1.2024 od 16:00-17:30

Registrujte se

Nové projekty našich partnerů v nabídce smitia

Nové smitio TALKY a co nového na blogu?

O kultivaci podnikových financí, nových produktech a evropské expanzi v Direct Fidoo jsme nejen psali na blogu, ale také natočili rozhovor s bavili Karel Soukenik.

Jindřich Kubát si s námi povídal o Digital engineeringu, DevOps kultuře a jeho prvním roce ve Vodafone.

Na blogu máme nový článek o potenciálu propojení mobilních aplikací s hardwarem očima Dactyl Group.

Další smitio tipy na zajímavé akce

  • 23. a 24. ledna, Zlín, CSNOG - Konference nejen pro české a slovenské správce sítí. Přednášky spojené s DNS, útoky na privátní sítě v roce 2023, přesun datového centra za plného provozu, aktuální výzvy regulace nebo migrace na jednotnou doménu gov.cz a mnoho dalších zajímavých témat.
  • 24. a 25. ledna, Praha, 18. výroční konference itSMF Czech Republic - AI ve službách IT
  • Jedinečná šance pro všechny, kteří se chtějí ponořit do světa testingu. Pod novým brandem, ale se stejným nasazením se Viera Bohonková pustila do přípravy dalšího kola jejich populární Testing Clever Akademie. Akademie probíhá onsite v Praze na Palmovce v termínu od 19.2. do 23.2. 2024 a je zcela zdarma. Místa jsou, ale vždy rychle pryč, tak dlouho neváhejte.
  • Pražské WebExpo je sice až v květnu, ale když si koupíte lístky teď, budete mít radost z nižší ceny.

A co dalšího ve smitiu?

Pomáháme nejen s náborem, ale i se získáním nových zakázek. Už se nám totiž několikrát stalo, že si naši klienti našli díky našim webinářům a prezentaci na smitio nové zákazníky.

Máte volné kapacity? Nemáte dostatek projektů? Potřebujete zlepšit cashflow?

Nově dáváme našim klientům prostor prezentovat se nejen směrem k IT specialistům a potenciálním kandidátům, ale i obchodně. Jednodušší už to být nemůže - podívejte se, jak to dělá například Tesena, se kterou jsme tuto novou službu testovali. TADY.

Více informací ke službě vám tradičně nasdílí naše Katka a Karol.

Sdílet
Odebírat