Zpátky na blog

Osobní setkání a plno networkingu

9. 7. 2024 | smitio

Naše Kateřina přifrčela z Egypta a my ve smitiu jsme její přítomnost využili naplno. Uspořádali jsme skvělou offline akci, utužili vztahy s partnery a taky si pořádně zanetworkovali. A taky jsme se činili, abyste měli v létě, co poslouchat a číst.

Knowledge sharing

Hned v prvním červnovém týdnu jsme v nádherných kancelářích Direct Fidoo pořádali offline panelovou diskuzi na téma Jak mít 90% success rate v IT náboru. A podle ohlasů účastníků se to fakt povedlo.

Velké díky panelistům Kláře Brousilové, Honzovi Kludkovi, Petrovi Burianovi, Mariánovi Kamenistakovi a Denise Janatové a všem návštěvníkům za úžasnou atmosféru. Jsme nesmírně vděční, že smitio se daří propojovat HR a IT komunitu. Byly vidět upřímné úsměvy, ale také výrazy "aha momentů" nebo "sakra, jak to mám nastavit?"

Pokud jste to prošvihli, nezoufejte. Určitě to nebyla naše poslední společná akce s Engineering Leaders Community. Katka s Mariánem se už domluvili, že v Q1 2025 bude další společná panelovka a to na téma Onboarding v IT. A Denisu s Katkou si můžete přijít poslechnout na říjnovém HRko. Doufáme, že v publiku vedle Kim Ondráčková, která od nás vyhrála vstupenku, uvidíme víc známých tváří a seznámíme se s těmi novými.

Co nového na blogu?

Nové díly smitio TALK

Poslechněte si, jak se Radek Pazderka z Roboauto rozpovídal o tom, jak AI simuluje lidské smysly, jaké to má praktické využití a proč sleduje zrovna brněnské medvědy.

Leader v oblasti testování a Quality Engineeringu Tesena mění principy fungování a my jsme si o tom, co to znamená v praxi popovídali s jejich Test manažery Sandrou Klaškovou a Jaroslavem Novákem.

Kristýna Váchová vede v Air Bank tým Digitální platformy, který je interním parťákem týmu Produktů a inovací. Core jejího týmu tvoří 6 UX a 2 UI designéři, kteří makají na tom, aby klienti Air Bank měli při interakci s bankou, co nejlepší zážitek.

Tipy na zajímavé akce ze světa IT

Jelikož víme, že se naše komunita ráda nachytřuje a udržuje si "up to date" informace ze světa IT, moc nás potěšilo, že Jirka Mouka z NOTUM Technologies vytvořil super užitečnou tabulku Czech Tech Events 2024, kde najdete přehled online i offline eventů/meetupů pěkně na jednom místě. Jirka navíc bude postupně přidávat i svoje "insights" a "takeaways" z jednotlivých eventů so stay tuned.

Pokud také pořádáte nějakou zajímavou akci a chtěli byste ji přidat do našeho přehledu, neváhejte napsat přímo Jirkovi nebo naší Kateřině.

Co dalšího ve smitiu?

Jak jsme avizovali v úvodu, červen jsme věnovali utužování vztahů, návštěvám klientů a partnerů a také poznávání nových inspirativních osobností v rámci networkingu. Nebudeme označovat všechny, protože by nám nestačily znaky, ale věříme, že to bylo příjemné pro všechny zúčastněné :-). Speciální dík patří JIC - podnikání dává smysl za organizaci skvělého meetupu #velvetinnovation který spojuje firmy v rámci #brnoregion a vytváří skvělé podhoubí pro spolupráci.

Závěrem

Léto klepe na dveře a nám je jasné, že chtě nechtě bude prostě okurková sezóna! Ale bereme to jako příležitost, kdy můžete v klidu rozjímat nad svou náborovou nebo obchodní strategií.

A přitom rozjímání pamatujte, že naše smitio vám:

  • umožní efektivně komunikovat směrem k IT komunitě
  • připraví témata a jejich zpracování napříč různými formáty jako je podcast, meetup, panelovka, blog, apod.
  • propojí vás s relevantní cílovkou a vytvoří podhoubí pro navázání úspěšných obchodních vztahů.

Rádi to s vámi probereme, stačí si napsat o nezávaznou konzultaci naší Account managerce Pavle.

Sdílet
Odebírat